In februarie 1990, domnul Rasuceanu a infiintat tipografia Artprint, prima tipografie proprietate privata din Romania post comunista.

ArtPrint

Artprint a avut la inceput o vocatie generalista urmand ca in timp sa se specializeze pe productia de etichete de hartie.

Tehnologia a evoluat, etichettele au “migrat” pe plastic, astfel incat Artprint a trebuit sa-si caute un alt segment de piata.

Acest moment a coicis in 2011 cu preluarea afaceri de catre Cezar Rasuceanu, acesta a ales sa transforme Artprint intr-o tipografie producatoare de reviste, carti, mape, cutii, etc.

Procesul de productie se bazeaza foarte mult pe munca manuala. Anul 2016 este marcat de schimbare radicala de abordare: specializare si tehnologizare.

Artprint este una dintre putinele tipografii care declara ca este specializata pe productia de carte, reviste capsate/ brosate. Nu mai producem mape, cutii, etc.

Munca manuala folosita extensiv, este inlocuita de tehnologie. Investitiile in cele doua linii de finisare achizitionate de la Muller Martini, au insumat peste 900.000. euro

Au fost cooptati in echipa de management specialisti cu experiente relevanta in aceasta industrie. Artprint devine, astfel, un producator important de carte pentru piata din Romania.

Afirmam cu mandrie ca lucram pe 90% dintre editurile din Romania In anul 2017, Artprint a preluat o parte a angajatilor Cicero Frazi, precum si portofoliul de clienti ai acesteia.

In anul 2018 am preluat portofoliul de clienti si o parte a angajatilorRomprint. Totodata am inchiriat hala si utilajele de care tipografia Romprint dispunea.

Prin cele doua preluari am castigat o cota importanta de piata si am adaugat o noua linie de business: tiparul pe rotative heatset. Putem realiza in conditii de foarte buna calitate: reviste, cataloage si prospecte comerciale.

Cu siguranta, evolutia Artprint nu se opreste aici!

str. Mitropolit Dosoftei, nr. 4
sec.5, Bucuresti
tel 021 336 36 33
J/40/2076/1991
RO 401053
www.artprint.ro